Sostav: na 2 porcii
*mayonez 4 st lozhki
*kartofel 6sht
*yayco 2 sht
*sir 200gr
*shampiniyoni 100 gr
*pomodor 2 sht
* luk 1 sht
*zelen
*sol
1 Kartofel ohistit i nateret na melkoy terke.
2 Dobavit 2 st lozhi mayoneza,yayco i sol
3 Polovinu sira nateret na terke i dobavit na k kartofelyu,tshatelno peremeshat
4 Vilozhit massu na skovorodu diametrom na 24 sm,razrovnyat i vipekat v dukhovke 20 min pri 200 gradusov
5 Shampibiyoni narezat lomtikami, pomidor kubikami, luk kolcami
6 Gribi, luk pomidori i melko narublennuy zelen smeshat s ostavshimsya mayonezom i solyu
7 Gotoviy kartofelniy korzh vinut iz skovorodi i ulozhit na protiven.Sverkhu vilozhit ovoshnuyu smes
8 Ostavshiysya sir narezat tonkimi plastinkami i razlozhit poverkh poverkh ovoshnoy smes
9 Vipekat v dukhovke 40 min pri t 200 gradusov